Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Ha növelni akarja önbizalmát, tökéletesítse mosolyát! Vegye igénybe kozmetikai fogászati szolgáltatásainkat!

A kozmetikai fogászati eljárások, nevéből adódóan , a fogazat esztétikai hibáit hivatott eltüntetni. Ezek lehetnek veleszületett hibák, de kialakulhatnak az élet folyamán. 
A dohányzás, a kávé, tea, színes üdítők fogyasztása során keletkezett elszíneződéseket professzionális fogtisztításal ( ultrahangos depurátor, fogpolírozó paszták és porok segítségével ) távolítjuk el.  Durvább zománc hibák,  vagy hiányosságok  korrigálására  kerámia  héjak  készítését  javasoljuk!                                                                
Ha a szájhigiénés kezelések után még mindig  elégedetlen fogainak színével, különböző fogfehéritő eljárásokkal tovább tökéletesíthetjük az eredményt. A fogfehérítés menüben tájékozódhat a lehetőségekről.
 
Merészebb pácienseinknek fogelőkészítést nem igénylő, és így a fog szerkezetében kárt nem okozó, későbbiekben könnyedén eltávolítható fogékszereket kínálunk különböző színben, méretben és formában.