Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Káldy Adrienn

 

Dr. Káldy Adrienn vagyok. 2008-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán Summa cum Laude minősítéssel.


2011-ben fogszabályozásból majd gyermekfogászatból szereztem kiváló eredménnyel szakvizsgát.
2008 és 2014 között a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján dolgoztam és vettem részt a hallgatók magyar és angol nyelvű képzésében, gyermekfogászat és fogszabályozás tárgyak oktatásában valamint a klinikán zajló tudományos munkában.


2007 óta több budapesti valamint szombathelyi magánrendelőben végzek fogszabályozást, gyermek- és általános fogászatot.
Különösen szeretem a fogászatnak ezt a szakterületét, mely minden nap új kihívások elé állít, kreativitást és átfogó szemléletmódot igényel. Számomra fontos a szakmai felkészültség, a precizitás és a kiváló kommunikáció a pácienseimmel.

 

Hazai és nemzetközi kongresszusokon rendszeresen bővítem szaktudásom, mely lehetővé teszi, hogy a legújabb, legmodernebb kezelési módszereket alkalmazva szépítsem pácienseim mosolyát és növeljem önbizalmát.

Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Orthodontus Társaságnak, a Magyar Fogorvosok Egyesületének, az MFE Gyermekfogászati és Fogszabályozási Társaságnak valamint a European Orthodontic Society-nek.